Tolken

Bij internationale congressen en beurzen wil je natuurlijk dat gasten alles op het podium meekrijgen. Houben Souren levert de apparatuur die ervoor zorgt dat letterlijk iedereen in de zaal alles meekrijgt, zelfs de bezoekers die de taal niet machtig zijn. Op het gebied van vertalingen kan Houben Souren tolkencabines regelen of voor kleine gezelschappen de rondleidingsystemen voor fluistertolken.

Tolk inhuren

Echter, je kunt niets met de apparatuur zonder de mensen die zorgen voor de input. Wij weten dat het regelen van goede, deskundige en betrouwbare tolken een vak apart is. Toch hoeft ook het inhuren van tolken geen probleem te zijn. Omdat Houben Souren regelmatig betrokken is bij de installatie van systemen voor live-vertalingen, hebben we een ook groot aantal tolken in ons netwerk op wie je een beroep kunt doen. Wij helpen je graag verder en kunnen je doorverwijzen naar de beste vertalers.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Etienne Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.