AV-Academy

Voor technici door technici

De ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele communicatie- en mediatechnieken gaan razendsnel, om bij de les te blijven is bijscholing dus zeker geen overbodige luxe. Bij Houben Souren kiezen we er bewust voor om onze technici constant te blijven trainen om kennis en kunde te garanderen.

Naast trainingen voor onze eigen medewerkers en voor gebruikers, bieden we ook trainingen aan voor externe technici. Onder de naam AV-Academy bieden we verschillende trainingen aan, zowel voor beginnende als meer ervaren technici. Heb jij ook een passie voor av-techniek? Ben je audiovisueel technicus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Dan is de onze AV-Academy iets voor jou! Hieronder vind je een overzicht van onze huidige trainingen.

Houben Souren

Training Videotechniek (compleet)

Videotechniek is tegenwoordig grotendeels digitale techniek. Desondanks is de (analoge) opbouw van een tv-beeld nog steeds de basis. Hoe we van analoog naar digitaal gingen en hoe het halen van de hoogst mogelijke (beeld)kwaliteit veranderde in het kiezen voor de beste kwaliteit voor elk einddoel. We vertellen je het complete verhaal.

Als je nog geen of maar beperkt ervaring hebt met video kies je voor deze training. Na afloop van de training beschikken de deelnemers over algemene kennis van de ontwikkeling van analoge en digitale videotechniek. Daarnaast hebben deelnemers op detailniveau begrip van de huidige digitale videotechniek. Geïnteresseerd? Op het onderstaande infosheet vind je meer informatie.

Download infosheet 

Houben Souren

Training Videotechniek (HDMI/HDBaseT)

Als vervolg op onze complete training videotechniek, gaan we bij deze training uitgebreid in op HDMI en HDBaseT. We bekijken moderne digitale verbindingstechnieken. Verder wordt er onder meer ingegaan op modulatietechniek, bandbreedte, connectoren, kabeleisen en andere eigenschappen van zowel HDMI als HDBaseT.

Deze training is een prima vervolg op onze complete training videotechniek, die je hierboven ziet staan. Maar is ook een goede aanvulling voor meer ervaren technici. Download het onderstaande infosheet voor meer informatie of neem contact met ons op.

Download infosheet 

Houben Souren

Training IP-Essentials

In deze snel veranderende wereld biedt IP-techniek biedt eindeloos veel kansen. In deze training gaan we uitgebreid kijken naar IP-communicatie. Hosts, switchers, routers, subnetmaskers, Network Address Translation (NAT) en meer. Gedurende de training komen al deze begrippen aan bod aan de hand van allerlei kleine opdrachten die het begrip versterken en deze training leuk én leerzaam maken.

Voor deze training is geen voorkennis nodig. Wil je meer informatie over de inhoud van deze training? In het onderstaande infosheet vind je een overzichtelijke samenvatting van wat je mag verwachten en hoe je je kunt inschrijven voor onze eerst volgende training.

Download infosheet 

Houben Souren

System Fundamentals

Deze System Fundamentals training van L’Acoustics gaat in op alle ins-and-outs van de SoundVision software. Met deze software leer je hoe je speakersystemen op een specifieke locatie kunt intekenen en berekenen. Tijdens deze training die een complete dag in beslag neemt komen zowel de  Soundvision Basics training als de Drive System training aan bod. Dit laatste onderdeel van de training behandelt de LA Network Manager Software.

Download de onderstaande infosheet voor meer informatie. Daar vind je een overzichtelijke samenvatting van wat je mag verwachten en hoe je je kunt inschrijven voor onze eerst volgende training.

Download infosheet 

Meer mogelijkheden

Vind je onze trainingen interessant, maar sluiten ze niet helemaal bij jouw wensen en behoeften? Dat hoeft geen probleem te zijn. Hierboven vind je alleen het meest actuele aanbod, maar we doen meer. Zo volgen onze eigen medewerkers regelmatig trainingen om hun kennis up-to-date te houden. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld ook trainingen op maat of kan de inhoud van een training in goed overleg aangepast worden aan jouw individuele wensen en verwachtingen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Samen kunnen we kijken naar wat er het beste bij jouw situatie past en wat er mogelijk is.

Geïnteresseerd?

Hebben onze trainingen jouw interesse weten te wekken? Wil je meer weten over de mogelijkheden die we bieden voor trainingen op maat? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.