Videowall en LED beeldschermen voor nieuwsredactie NOS

Duidelijke en hoge kwaliteit beeldschermen zijn van essentieel belang bij het dagelijks werk van de nieuwsredactie van de NOS. Dit wordt al helemaal duidelijk op de nieuwsvloer. Hier zijn nagenoeg alle nieuwsredacties gecentraliseerd en is er dag en nacht bedrijvigheid. Met zoveel journalisten, redacteuren en presentatoren wil iedereen goed zicht hebben op het nieuws in de wereld. Daarom heeft de NOS gemeend het aantal beeldschermen flink uit te breiden.

Door de goede prijs/kwaliteit verhouding, hoge kwaliteit, maar zeker ook de persoonlijke aanpak en cultuur bij Houben Souren is deze opdracht aan ons gegund. De complexiteit van deze opdracht lag vooral in de 24/7 bezetting van de redactie. Hierdoor moest goed gepland worden om de geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken.

Binnen 1 week heeft Houben Souren in nauw overleg met de hoofdredactie 30 Samsung LED schermen, verschillende ophangconstructies en een 3 bij 2 videowall geïnstalleerd. Dit alles zonder overlast te veroorzaken, zodat het nieuws gewoon door kon gaan.

Lees een uitgebreide projectbeschrijving op onze speciale casuspagina.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.