Een vertrouwd gezicht kiest opnieuw voor Houben Souren

Welkom terug, Marc!

Houben Souren verwelkomt met enthousiasme de terugkeer van Marc Bartholomeus als Projectmanager / Accountmanager binnen onze verhuurafdeling. Marc, een bekend gezicht in de audiovisuele industrie, keert terug na een periode bij Mosa Maastricht en Mansveld Expotech.

Marc speelde eerder tussen 2007 en 2020 een cruciale rol in ons team. Zijn terugkeer volgt het patroon van andere ervaren professionals, zoals Tijs Verfurth en Ron Smeets, die na elders werkzaam te zijn geweest opnieuw hun expertise inbrachten bij Houben Souren. Zijn hernieuwde betrokkenheid benadrukt de waarde die wij hechten aan vakkennis en ervaring. Het team kijkt uit naar de waardevolle bijdrage van Marc en de voortzetting van succesvolle samenwerkingen.

De rol van Marc

Als Projectmanager / Accountmanager bij Houben Souren is Marc verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van onze klanten bij diverse evenementen en zakelijke events. Met een technisch-commerciële achtergrond en een stevige dosis ervaring stuurt Marc onze technici aan, bereidt projecten in detail voor en is hij het aanspreekpunt voor onze klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat hij wederom een waardevolle aanwinst is voor ons team. Marc, leuk je weer te mogen verwelkomen!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.