Voorop in geluid: optical stagebox Soundcraft VI2000

Omdat Houben Souren wil blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die aan hedendaagse producties worden gesteld is er een Soundcraft VI2000 aangeschaft. Deze splinternieuwe audio mengtafel van Soundcraft (de VI2000 is een half jaar geleden uitgebracht) beschikt over de laatste technologieën op het gebied van geluidskwaliteit en gemak.

Om optimaal gebruik te maken van de digitale techniek is er ook een optical stagebox aangeschaft, met 100m optische kabel. Hiermee kan de mengtafel op elke gewenste positie staan, en hoeft er enkel een dunne optische kabel naar het podium te worden getrokken.
De VI2000 biedt alle mogelijkheden die hedendaagse geluidstechniekers nodig hebben in een compacte mengtafel, zonder daarbij concessies te doen. In het touchscreen van de mengtafel zitten vele knoppen ingebouwd, dit zorgt voor directe visuele terugkoppeling van elke handeling. Verder heeft Soundcraft de interface erg overzichtelijk gemaakt, terwijl alle belangrijke functies direct bedienbaar zijn.
De mengtafel is reeds enkele maanden in het bezit van Houben Souren en per direct te huur. Door de lokale inputs en outputs is de VI2000 ook zonder stagebox bruikbaar.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.