Venco campus

Half september vond de opening van het nieuwe bedrijfspand en tevens kenniscentrum voor de pluimveesector, de Venco Campus, plaats. Het unieke pand, in de vorm van een ei, wordt het gezamenlijke onderkomen voor bedrijven van de Venco Groep en biedt ruimte voor internationaal onderzoek en opleidingen op pluimveekundig- en technisch gebied. In het logistieke gedeelte van het ruim 30.000m² grote pand werd door Organice een dooiervormige feestruimte gecreëerd, waar gedurende drie dagen diverse festiviteiten plaatsvonden. Het ‘kip en ei’ thema werd daarnaast doorgevoerd in o.a. de catering, de decoratie en het (kinder)entertainment.

“De uitdaging van dit project lag in de aparte vorm van het nieuwe pand. Dit wilden we tot uitdrukking laten komen in de aankleding van de ruimte. Zodoende werd een Ei-vormige Truss constructie opgezet om zo het “kip en ei” thema terug te laten komen.” Etienne Souren – Directeur/Eigenaar Houben Souren.

Houben Souren verzorgde, in opdracht van Organice, alle techniek. Zo bouwden wij de Truss constructie in de vorm van een ei met een doorsnede van zo’n 20 meter. Een echte aandachtstrekker. Ook de projectie in Full HD, het uitgebreide geluidssysteem en belichting werd door Houben Souren Verhuur perfect uitgevoerd.

Hierdoor verliep de opening van het gebouw door Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje vlekkeloos.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.