Unieke Dining Table mapping!

Fun Beach Event & Leisure Park presenteert al weer het 3de Beachclub Degreez Walk In Event. Net als voorgaande edities kunt u een hoop interessante relaties ontmoeten. Vorig jaar hebben een groot aantal bedrijven het event bezocht en dit jaar verwachten we er nog veel meer. Daarnaast zullen de businessclubs van L1 Business, LWV, Topsport Limburg en VVV Venlo ook deelnemen.

Tijdens dit derde Walk in Event zal Houben Souren in samenwerking met Stv-Visuals een unieke manier van presenteren laten zien: Het projecteren van 3D Visuele content op een Diner Tafel. Verras uw relaties of potentiële klanten met een unieke manier van dineren, en de mogelijkheid om tijdens en rondom de verschillende maaltijden unieke content, foto’s en filmpjes te tonen op de tafel, waarbij uw gasten gegarandeerd de gepresenteerde content tot zich zullen nemen.

Over Table Mapping:
Het Diner-Table mappen maakt van de diner-tafel een projectiescherm door met projectoren van bovenaf (beamers) speciaal ontwikkelde content te projecteren op de tafel zoals: Het menu, een foto presentatie, nieuws, bedrijfsinformatie of video content. Daarnaast kan de video-mapping versterkt worden met visuele 3D animaties die de tafel tot leven wekken en een 3D illusie tot stand brengen! De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Over het Walk in Event 2014 – Trends in Business Events & more…
Het Walk In Event kenmerkt zich doordat het u kennis laat maken met de nieuwste trends op gebied van Food , Drinks , Entertainment, Watersports, Events, Nieuwe media én dat…in een hele relaxte setting!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.