Trotse Partner van Limax Network

Trotse Partner van Limax Network

Met trots presenteren wij ons als ‘Trotse Partner’ van Limax Network, de vooraanstaande business club van VC Limax. Als actieve deelnemer in dit dynamische netwerk, verbinden we met passie en toewijding met topondernemers uit onze regio. Samen streven we naar synergie, groei en innovatie, terwijl we ook een positieve maatschappelijke impact realiseren.

Bij Limax Network geloven ze in de kracht van zakelijke relaties die verder gaan dan alleen transacties. Betrokkenheid bij dit netwerk biedt ons de gelegenheid om niet alleen te ondernemen, maar elkaar ook om te inspireren en te ondersteunen. Samen met gelijkgestemde partners werken zij aan gemeenschappelijke doelen, stimuleren ze regionale ontwikkeling en dragen ze bij aan initiatieven die het verschil maken.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.