Timelapse

Met name bij woningbouwprojecten worden regelmatig timelapse camera’s ingezet om omwonenden en betrokkenen te laten zien hoe de bouw vordert. De camera’s maken om de paar minuten een foto van de bouwplaats en die foto’s zijn direct online te zien. Door de foto’s achter elkaar te monteren ontstaat een timelapse video. Ook zijn er zogenaamde live stream webcams die live videobeelden kunnen streamen.

Timelapse maken

Maak ook een timelapse van jouw evenement of project en deel de beelden via je website of social media. Timelapse is een leuke en originele manier om de aandachtswaarde en de betrokkenheid te vergroten. Zet de timelapse beelden bijvoorbeeld in voor een overzicht van je attractie of accommodatie. Zo zien mensen meteen hoe populair jouw attractiepark of hotelaccommodatie is.

Timelapse camera

Voor het maken van timelapse beelden heb je speciale apparatuur nodig, toegespitst op het gebruik. Soms heb je een zoomlens nodig die op afstand te bedienen is. En als er sprake is van weersinvloeden moet de apparatuur daarvoor geschikt zijn. Houben Souren kan je van dienst zijn bij het maken van de juiste keuze.

Timelapse software

Voor het ver- en bewerken van de foto’s of video’s en voor het renderen is speciale software ontwikkeld. Zo maakt de software berekeningen voor de overgangen van de beelden en biedt het tools voor het verwijderen van mogelijke flikkeringen en het instellen van de timelapse instelling waar je de beelden wilt exporteren als film.

Timelapse via Houben Souren

Het maken van een timelapse lijkt gemakkelijk, maar voor een goede kwaliteit heb je specialisten nodig. Laat je door ons ondersteunen. Houben Souren ontwikkelt, installeert en verhuurt diverse (mobiele) live stream webcam en time-lapse systemen. Informeer wat wij voor jou kunnen betekenen.

Welke producten komen hierbij kijken?

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.