Samen schitteren bij HS Zuyd

Over het evenement

‘Samen schitteren’ vormde het stralende thema van de tweede editie van het Zuyd Event, georganiseerd door Zuyd Hogeschool | Zuyd University of Applied Sciences. Meer dan 1.000 collega’s verzamelden zich in de schitterend aangeklede Rodahal in Kerkrade. Een dag vol ontmoetingen, gesprekken en inspiratie, waarbij het delen van successen centraal stond. Het event bood een platform voor samenwerkingen tussen studenten, docenten, docent-onderzoekers, lectoren en dienstcollega’s, vaak in samenwerking met externe partners uit het werkveld.

Met trots kijken ze terug op een dag die niet alleen mooi en inspirerend was, maar ook leerzaam en gezellig. De datum, 30 november, zal in herinnering blijven als een dag waarop samen schitteren de rode draad was.

De rol van Houben Souren

Achter de schermen van het sprankelende Zuyd Event speelde Houben Souren een cruciale rol. Als bedrijf hebben we (in opdracht van ‘Van Melick Groep’) met trots bijgedragen aan de glans van de dag. In maar liefst 20 break-out zalen, verspreid over de gehele Rodahal, werden sessies georganiseerd waar Houben Souren de techniek verzorgde. Sommige break-out zalen zijn zelfs voorzien van een innovatieve silent disco-setting. We zorgden voor camera registratie, waardoor live beelden werden vastgelegd in de plenaire zaal en voor een aftermovie die nog lang zou nazinderen. Vijf mega discoballen voegden een feestelijk tintje toe aan het thema van de dag: ‘Samen schitteren’.

Technische ondersteuning was een essentieel element tijdens zowel plenaire als break-out sessies, waarbij Houben Souren garant stond voor een vlekkeloze uitvoering. De samenwerking tussen Van Melick Group, Zuyd Hogeschool en Houben Souren heeft het evenement verrijkt en deelnemers een onvergetelijke ervaring geboden.

Tot slot

Het is met grote vreugde en eer dat Houben Souren betrokken was bij het Zuyd Event op 30 november. Een fantastische dag die tot stand kwam dankzij de inzet van velen. Als kers op de taart is er een aftermovie beschikbaar, waarmee deelnemers de kans krijgen om deze mooie dag nog eens opnieuw te beleven. Het succes van het evenement weerspiegelt niet alleen de inzet van Zuyd Hogeschool en haar medewerkers maar benadrukt ook de kracht van samenwerking tussen onderwijsinstellingen en ondersteunende partners zoals Houben Souren. Samen hebben ze niet alleen een dag georganiseerd maar een ervaring gecreëerd die nog lang in de herinneringen zal blijven schitteren.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.