Projectie tijdens eerste Europees presidentieel debat

Op maandag 28 april 2014 vond in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht het eerste Europees Presidentieel debat plaats. Tijdens dit debat, georganiseerd door de Gemeente Maastricht, namen vier kandidaten deel en debatteerden over diverse onderdelen.

Op het grote podium van het Theater werd voor de gelegenheid een speciaal projectiedoek van 14 bij 5 meter gespannen. Dit doek is bij uitstek geschikt voor gebruik als achtergrond voor televisie opnamen. Om de indrukwekkende achtergrond weer te geven werden 4 grote projectoren gebruikt.

Het debat werd uitgezonden door Euronews, de nieuwszender voor Europa en daarnaast ook weergegeven door L1TV. Diverse media streamden de uitzending via hun website.

Houben Souren Verhuur werd door Klinkhamer Group gevraagd de grootbeeldprojectie in de zaal, diverse monitoren in kleed-, redactie en persruimten en de belichting van de interviewplekken voor haar rekening te nemen. Een prachtig project waar vele miljoenen kijkers naar hebben gekeken.
Het debat was zelfs trending topic op Twitter.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.