ParkCity Live

Bijna 35.000 festivalgangers trotseerden afgelopen weekend zomerse temperaturen tijdens ParkCity Live. Het festival in de Heerlense wijk Bekkerveld vond zaterdag 29 en zondag 30 juni plaats. Met hoofdacts als; Lil’ Kleine, De Jeugd van Tegenwoordig en Afrojack, was het cultureel openluchtfestival ook dit jaar stijf uitverkocht.

In opdracht van DJEMLED mocht Houben Souren de videoregistratie verzorgen voor het Heerlense muziekfestival. Onze cameramensen bedienden 3 bemande en 1 remote camera om de optredens op de mainstage vast te leggen. Daarnaast mochten we diverse artiesten ondersteunen, voor headliners als; Within Temptation en Afrojack verzorgden we extra videoapparatuur, als aanvulling op hun standaardset.

Al met al een prachtige en mede door de hoge temperaturen uitdagende klus, die onze ervaren technici tot een goed einde wisten te brengen. We tekenden met trots voor een prachtig eindresultaat!

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.