Opening Academisch jaar

Maandag 3 september opende de Universiteit Maastricht het Academisch Jaar 2018/2019 middels diverse bijeenkomsten. Houben Souren bedacht een fris op maat gemaakt concept voor deze bijeenkomst!  Het project omvatte de nodige voorbereiding, van schets tot uitvoering.

Qua thematiek stond de opening geheel in het teken van duurzame ontwikkeling, met keynote spreker Frans Timmermans. In de ochtend ondersteunde Houben Souren een congres op de Universiteit, georganiseerd door studenten –  ter voorbereiding op de officiële opening in het Auditorium van het MECC. Voor de middagsessie in het Auditorium verzorgden we naast beeld en geluid ook de complete camera regie, de voting en de streaming naar diverse kanalen.

Houben Souren

Can academics change the world?

Op maandag 4 september 2017 vierde Maastricht University de officiële opening academisch jaar 2017/18, met als thema ‘Can academics change the world?’Houben Souren mocht ook dit jaar hiervoor de audiovisuele techniek verzorgen met o.a. een 8×5 meter LEDwall en meercamera registratie van het event met een live stream. Mede door deze LEDwall toverden wij de grootste collegezaal van Maastricht University aan de Tongersestraat voor de gelegenheid om tot theater. Hierin zorgden inspirerende sprekers voor een sfeervolle bijeenkomst.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.