NOG Congres 2021

NOG Jaarcongres

Ook in 2021 mochten wij het NOG Jaarcongres (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap) verzorgen in MECC Maastricht.Het programma bestond uit voordrachten, cursussen, posters en state-of-the-art lezingen die online te volgen waren. Alle presentaties, keynotes en exposities werden interactief aangeboden.

Houben Souren

Vier parallel sessies

Vanuit MECC Maastricht werden drie dagen lang vier parallel sessies uitgezonden voor het publiek dat vanuit thuis meekeek.

Het publiek kon kiezen uit diverse presentaties en cursussen die werden vertoond. Dit waren soms vooraf opgenomen presentaties, maar ook live sessies vanuit de twee studio’s die wij gebouwd hebben in MECC Maastricht.

Een geslaagde editie

Wij hebben niet alleen de livestream en studiofaciliteiten mogen verzorgen. Ook de webinar portals, virtuele beursvloer en de event website zijn door ons opgeleverd.

Met 1150 aangemelde ‘bezoekers’ en lovende reacties kijken we terug op een goed ‘bezocht’ en geslaagd congres.

Uw online of hybride event organiseren?

Wij weten hoe belangrijk het is dat je ervan op aan kunt dat de juiste apparatuur wordt ingezet en dat ervaren professionals ervoor zorgen dat alles optimaal werkt en blijft werken tijdens uw event. Of het nu gaat om de registratie van audiovisuele ondersteuning bij congressen, beurzen of andere evenementen; wij zorgen dat ons werk goed gebeurt, want je krijgt maar één kans en je kunt het morgen niet overdoen.

Benieuwd wat wij voor uw online event kunnen betekenen? Laat je door ons adviseren en ondersteunen.

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken graag met u mee!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.