Nieuwe presentatielaptops in de verhuur

De beste kwaliteit

We hebben ons assortiment aan laptops uitgebreid om te voldoen aan de vraag van onze klanten en aan de kwaliteitseisen van vandaag en morgen.

Laptop nodig? We hebben er nu meer dan 60 op voorraad. Er kan gekozen worden voor Windows-gebaseerde laptops van HP of BTO (i7-processor en 16GB RAM) of op iOS-gebaseerde MacBooks (M1-processor, 16GB RAM).

Doordat we laptops aanbieden met verschillende besturingssystemen, kunnen we voor iedere klus een geschikte oplossing aanbieden.

De voordelen van deze laptops

  • Geen automatische updates, geen pop-ups en geen privéfoto’s op het bureaublad
  • Krachtige hardware en geavanceerde processoren en videokaarten om vloeiende beelden te garanderen
  • Voldoende RAM geheugen om naadloos te schakelen tussen verschillende taken tijdens de presentatie.
  • Vooraf geïnstalleerde software voor het geven van presentaties
  • Mogelijkheid om klantspecifieke software te installeren
  • Uitgebreid assortiment poorten (HDMI, USB-A, USB-C, ethernet, etc.) voor gemakkelijke aansluiting op externe apparaten zoals projectoren, monitors en audioapparatuur.

De laptops worden standaard verhuurd met een muis, hdmi-kabel, oplader en (indien nodig) USB-C naar HDMI converter.

Veiligheid gegarandeerd

Laptops worden na gebruik teruggezet naar de oorspronkelijke installatie. Hierdoor worden automatisch klantspecifieke presentaties gewist en geïnstalleerde programma’s verwijderd. Dus geen zorgen dat je vertrouwelijke presentatie ergens anders opduikt. Al met al bieden onze presentatielaptops een uitgebreide set van hardware- en softwarefuncties, waardoor ze perfect geschikt zijn voor het geven van professionele presentaties met hoge eisen qua prestaties, connectiviteit en veiligheid.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.