Nieuwe cursusdag

Op woensdag 1 augustus verzorgde Jeroen Caeyers van Wavepart opnieuw een training voor onze technici. Ditmaal werd de ICT-kennis van onze technische mensen bijgespijkerd. Deze keer werden de onderwerpen IP en netwerktechniek verder uitgediept.

Om onze mensen uit te dagen, te stimuleren en te motiveren bieden we bij Houben Souren dit soort cursussen met regelmaat aan. Niet alleen helpen we werknemers zo het beste uit zichzelf te halen, het zorgt er ook voor dat we voorop blijven lopen in de markt, met kundig, bekwaam, betrokken en goedgeschoold personeel. We kunnen dan ook met trots vermelden dat al onze technici ook deze cursusmiddag, met plezier hebben doorlopen én met een positief resultaat hebben afgerond.

Interesse

Vanwege de positieve feedback die we op onze trainingen ontvangen worden de trainingen in de toekomst ook opengesteld voor technici die niet werkzaam zijn binnen ons bedrijf. Wil jij als student, freelancer of zzp-er deelnemen aan een training? Laat het ons weten! Mail naar: marketing@houbensouren.nl We sturen je graag meer informatie!

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.