Hybride Werken

Majorel - Specialist in klantervaring en outsourcing

 

Majorel is gespecialiseerd in klantervaring en outsourcing van bedrijfsprocessen en heeft meer dan 50.000 medewerkers. T.b.v. de nieuwe kantoren Maastricht en Amsterdam hebben we ze mogen adviseren en faciliteren in het Hybride werken. Dit is een combinatie geworden van vaste systemen en verrijdbare oplossingen.

Uniformiteit in het type oplossing

 

In het kader van het Hybride werken adviseren we door het hele pand uniformiteit in het type oplossing. Concreet adviseren we de Yealink all-in one Videobar welke 100% gecertificeerd is voor Microsoft Teams. Deze Videobar kan voorzien worden van een eigen Room ID van Microsoft Teams. De bewegingssensor ziet of er iemand in de ruimte is, automatisch zal het systeem opstarten en op het scherm is direct zichtbaar welke vergaderingen er ingepland zijn voor die dag. Ook het ad-hoc starten van een overleg is uiteraard mogelijk. Middels de Roompanels aan de buitenkant van de vergaderruimte zien we in 1 oogopslag welke ruimte vrij is of welke bezet.Voor een optimale Hybride Video vergadering adviseren we om gebruik te gaan maken van 2 monitoren. 1 primair om de content op te delen en de andere monitor zal continu de deelnemers in beeldbrengen.

Geen losse kabels meer

 

T.b.v. de bekabeling hebben we in de tafels een Cable Cubby geplaatst. Voordeel hiervan is dat er geen losse kabels op tafel liggen. Kabels kunnen gemakkelijk middels een druk op de knop opgerold worden onder de tafel. Daarnaast zit er altijd een stroompunt in de buurt van de laptop om deze op te laden. Altijd een mooi opgeruimde tafel zonder losse kabels.

Download de gratis whitepaper

 

In onze gratis whitepaper lees je alles over een Huddle Room, hoe je hiermee digitaal kan vergaderen en naadloos hybride kunt (samen)werken.

 

Download de gratis whitepaper!

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.