Limburg Festival

Limburg Festival tovert Midden-Limburg deze week om tot één groot openluchtpodium. Van 7 tot en met 11 augustus worden bezoekers op verschillende bijzondere locaties in de regio verrast met theater-, toneel-, muziek-, opera- en dansvoorstellingen. Van fabriekshal tot boerenschuur en van kerk tot bedrijventerrein overal vinden voorstellingen plaats. Maar ook op én rond de Maas, midden in de prachtige Midden-Limburgse natuur kun je genieten van het uitgebreide programma. Je kunt zelfs deelnemen aan bijzondere wandel-, fiets- en boottochten boordevol theater.

Dit jaar mag Houben Souren voor de tweede maal tekenen voor de complete techniek. Op maar liefst 17 verschillende locaties verzorgen we passende audiovisuele ondersteuning. Op elke locatie, voor elke voorstelling, bedachten we een audiovisuele oplossing op maat. Kwalitatief licht en geluid spelen hierbij de hoofdrol, maar ook zaken als podia en stroomvoorziening nemen we daarbij voor onze rekening. Zo ontstaat er een totaalbegeleiding die de klant ontzorgt en een mooi eindresultaat garandeert. Geen overbodige luxe met zoveel verschillende en vaak uitdagende locaties in een kort tijdsbestek. Limburg Festival vormt dan ook een mooie uitdaging, waar onze ervaren technici graag mee aan slag gaan!

Nieuwsgierig naar Limburg Festival? Je kunt nog de hele week genieten van bijzondere voorstellingen. Meer informatie vind je op: www.limburgfestival.nl

Video afspelen

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.