De LED tunnel, een ongekende ervaring

Een ongekende ervaring

In Convention Centre Amsterdam is dit jaar een opvallende LED-tunnel tot leven gekomen, met een indrukwekkende lengte van drie meter en een hoogte van 2,5 meter. Het plafond en de buitenkanten van de zijwanden zijn omhuld met bedrukte peesdoeken, volgens het unieke ontwerp van onze klant INSPIRED. De communicatie met de LED-tegels wordt verzorgd door de Novastar LED-displaycontroller. Houben Souren heeft niet alleen gezorgd voor de installatie van 60 Aluvision LED-tegels van ongeveer 50×50 cm elk, maar ook voor het herzien van het aangeleverde videomateriaal om naadloos te integreren met de tegels.

De magie van audio én video

In het plafond zijn discrete speakers verwerkt. Hoewel ze nauwelijks opvallen, zorgen ze voor een meeslepende audiokwaliteit die de ruimte vult en de bezoekers omhult in een betoverende geluidssfeer. De tunnel biedt een indrukwekkende ervaring waar bezoekers op unieke wijze kennis maken met de werking van een medisch product. Houben Souren staat garant voor een volledige en zorgvuldige installatie, van de op maat gemaakte tunnelconstructie tot de laptop, en de coördinatie van audio en video.

De geluidservaring wordt geoptimaliseerd door hoogwaardige audiotechnologieën, met een perfecte mix van L-Acoustics en QSC-apparatuur. Dit creëert een naadloze synergie tussen visuele en auditieve elementen, waardoor bezoekers worden ondergedompeld in een meeslepende digitale wereld.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.