Het wereldwijde fenomeen TEDx

Het wereldwijde fenomeen TEDx, waar ‘inspirerende’ sprekers hun verhaal doen, vond 12 oktober 2018 plaats in Mecc Maastricht.

De voorsprong in beeld, geluid en licht van Houben Souren werd optimaal benut tijdens TEDx Maastricht. Projectie en videotechniek, audioversterking voor sprekers en band, en verlichting om sprekers goed in beeld te brengen en een passende sfeer te creëren. De organisatie kijkt tevreden terug op de audiovisuele invulling van het event en het advies in het voortraject. Jur Rutten, vanuit team TEDxMaastricht verantwoordelijk voor productie, muziek en film:

“Al meerdere jaren werken wij vanuit TEDx Maastricht met veel plezier samen met Houben Souren voor beeld, geluid en projectie techniek voor ons jaarlijkse event.
De flexibiliteit, het meedenken in plan van aanpak met betrekking tot techniek, decor en lichtplan brengen ons event op een hoger niveau.  Wij hebben voor, tijdens en na ons event een betrouwbare partner die met eenzelfde passie en energie meehelpt aan ons mooie event.”

Houben Souren

Dare, Do Innovate

Dare, Do, Innovate…. Dat was de titel van TEDx Maastricht afgelopen week. Inspirerende sprekers krijgen 18 minuten om hun droom, activiteit of innovatie onder de aandacht te brengen. Bijzondere verhalen die de bezoeker aan het denken zetten en inspireren. TEDx staat voor Technology, Entertainment en Design. Het evenement wordt op vele plaatsen in de wereld georganiseerd. Afgelopen week in Theater aan het Vrijthof te Maastricht en op de Chemelot Campus. Bezoekers voor deze bijzondere sessies worden uitgenodigd nadat deze een in de Engelse taal opgestelde motivatie hebben geschreven.

Synchronisatie

Houben Souren was beide dagen verantwoordelijk voor de audiovisuele techniek op beide locaties. In Theater aan het Vrijthof was dit een co-productie met het theater. Op de Chemelot Campus namen wij de hele productie voor onze rekening. De sprekers konden gebruik maken van een speciale techniek om de teksten synchroon met hun presentatie te laten meelopen op een monitor.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.