Het feestweekend van 2020

Het Limburgse Echt schudt dit weekend op haar grondvesten. Carnavalsvereniging ‘De Aester’ organiseert de ‘Echt Feesten’ met op vrijdag 7 februari het ‘LVK’. Maar dat is zeker niet alles! Op zaterdag 8 februari gaat het feest direct door met ‘Stout & Loud’ en op zondag 9 februari wordt afgesloten met ‘Kampioene van ’t Zuuje’.

 

Tijdens dit knotsgekke weekend mag Houben Souren een deel van de audiovisuele techniek voorzien. Zo mogen we onder meer zorgen voor de videoschakeltechniek. Daarnaast verzorgen we op zaterdag en zondag de cameraregie. Onze cameratechnici zijn aanwezig met één bemande en meerdere remote camera’s. Samen zorgen de verschillende camera’s voor een gevarieerde mix van beelden die direct door onze cameraregie verwerkt wordt tot één videostream.

 

Die videostream wordt vertoont op meerdere schermen, waaronder een aantal flatscreens en een groot projectiescherm bij het vip-deck. Op deze manier hoeft niemand iets van dit overvolle feestweekend te missen.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.