Grootbeeldprojectie brengt winnaar LVK 2014 bij de mensen

Op vrijdag 14 februari 2014 vond op Fresh Park Venlo, in de hallen van ZON fruit & vegetables, de 38e editie plaats van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK).

Tijdens dit Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer konden bezoekers samen met diverse vak en locatie jury’s stemmen op hun favoriete artiesten. Ruim 4500 carnavalsvierders uit de hele provincie gingen uit hun dak bij hun persoonlijke favorieten die voortkwamen uit een serie voorrondes en halve finales.

Houben Souren was dit jaar in opdracht van L1 weer verantwoordelijk voor de videofaciliteiten zoals grootbeeldprojectie naast het podium in de zaal en diverse 50” flatscreens in de artiestenfoyer. Tevens zijn op het VIP podium LCD schermen geplaatst op truss palen waardoor alle VIP’s de beelden goed konden volgen.

Voor de aansturing van het complete video circuit hebben we ook hier een SDI netwerk gelegd zodat op alle plaatsen een strak en haarscherp beeld vertoond kon worden.

Onze technicus schakelde live de beelden tussen de live camera’s, studiobeelden vanuit Maastricht en sponsor presentaties.

Wij feliciteren de winnaar van deze editie, De Toddezèk met hun “onhendig leedje”.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.