Geluid en licht brengen Wintercircus tot leven

Geluid en licht brengen Wintercircus tot leven
Eind december is traditioneel de periode dat het Roermondse wintercircus haar deuren opent. Zo ook dit jaar. Van 25 tot en met 30 december krijgt u een keur aan topartiesten uit de hele wereld voorgeschoteld. Zo treden onder andere de Spaanse clowns “De Quixote Brothers’, de Deense illusionist Kim Kenneth en het “Duo Kenjys” met hun kruisboognummer voor u op. Met deze topacts heeft het wintercircus ook dit jaar weer een spectaculair programma samengesteld waardoor u op het puntje van uw stoel komt te zitten, mede ook door het fantastische spel van licht en geluid dat elke act volledig tot zijn recht laat komen.

Houben Souren is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor dit licht en geluid en heeft in nauwe samenwerking met de organisatie en de artiesten een volledig lichtplan opgesteld. Daarnaast wordt er ook flink uitgepakt voor wat betreft geluidstechniek. Tientallen microfoons en een perfect geluidssysteem zorgen ervoor dat ook op de achterste rijen van de zaal van Theaterhotel de Oranjerie in Roermond alles goed te volgen is. Voeg daar de ervaren licht- en geluidstechnici van Houben Souren aan toe en u bent verzekerd van een licht- en geluidsshow die tot in de details perfect is uitgevoerd.

Heeft u ook een evenement en heeft u hulp nodig bij de licht- en geluidstechniek? Neem dan eens contact met ons op. Onze specialisten kunnen u zeker helpen.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.