Hybride OK

Een hybride OK is een hightech versie van de traditionele operatiekamer. Hybride staat voor de ingebouwde apparatuur, zoals de röntgenapparatuur die chirurgen gebruiken tijdens operaties. De technologie in de operatiekamer is zoveel mogelijk geïntegreerd in de wanden en het plafond waardoor het medisch personeel meer bewegingsruimte heeft.

Hybride OK voor complexere ingrepen

Steeds meer ziekenhuizen beschikken over een hybride OK, die vooral gebruikt wordt voor de meer complexere ingrepen. Door alle technologische innovaties kunnen de ingrepen sneller en accurater worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk om 3D reconstructies te maken. Houben Souren levert audiovisuele apparatuur voor en biedt ondersteuning bij de inrichting van de hightech operatiekamer.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.