David Garrett Unlimited Tour

Houben Souren goes international! In opdracht van Purple Group gaan onze cameratechnici on the road. Voor het derde jaar op rij touren onze cameramensen met de David Garrett Unlimited Tour door Oost-Europa. Deze internationaal bekende Duitse vioolvirtuoos tourt dit najaar door Tsjechië, Polen, Litouwen, Letland en Estland. Houben Souren mag tijdens deze concertreeks de cameraregistratie en -regie verzorgen.

In onder andere Praag, Krakow, Gdansk en Riga registreren onze camera’s de concerten. Om alles goed vast te kunnen leggen maken we gebruik van een drietal camera’s. Op het podium plaatsen we een camera met groothoeklens, die zorgt niet alleen voor indrukwekkende overview beelden van podium, maar ook van de zaal. Op strategische plekken in de zaal kiezen we voor twee camera’s met heel verschillende lenzen, zodat we zowel close-up beelden als totaalshots van het podium kunnen maken. Samen zorgt dit drietal voor een gevarieerde mix aan beelden die direct door onze cameraregie verwerkt worden tot één videostream. Die live-videobeelden worden tijdens de concerten direct op de grote schermen rondom het podium geprojecteerd. Op deze manier hoeft niemand in de grote zalen ook maar iets te missen!

Ook een indruk krijgen van onze werkzaamheden tijdens de tour? Klik op het onderstaand filmpje!

Video afspelen

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.