Catchbox Pro: Aandacht door interactie

Houben Souren is gecertificeerd partner van Catchbox.
Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor zowel huur als aanschaf van de catchbox werpmicrofoon.

De hoes van de kubus is geheel te branden in uw eigen huisstijl (customized cover).

De Catchbox Pro is een draadloze microfoon omgeven door een zachte hoes. Deze hoes zorgt ervoor dat men met de microfoon kan gooien en deze zonder problemen kan laten vallen. Er zitten geen knoppen aan de buitenkant – de microfoon blijft aan totdat deze door ons of u wordt uitgezet.

Uw publiek kan de Catchbox Pro zelf doorgeven of u gooit de microfoon simpelweg naar de beoogde spreker. Het gooien van de Catchbox Pro zorgt vaak voor een ijsbreker waardoor men minder moeite heeft met spreken voor grote groepen.

Met de Catchbox Pro laat u uw publiek actief deelnemen aan uw evenement. Of het nu een congres, presentatie of discussie betreft, u zorgt er met de Catchbox Pro voor dat iedereen verstaanbaar wordt. Doordat men eenvoudig kan deelnemen wordt de oplettendheid van uw publiek vergroot en daarmee wordt uw boodschap nog beter overgebracht.

De Catchbox Pro is verkrijgbaar bij Houben Souren. Meer weten? Neem contact op.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.