Anesthesiologendagen

Ook dit jaar vinden op 16 en 17 mei in MECC Maastricht de Anesthesiologen Dagen plaats. Het tweedaagse congres, dat jaarlijks door meer dan 1400 anesthesiologen wordt bezocht, draait om vooral om kennisuitwisseling. Het programma bestaat uit topsprekers uit het vakgebied, workshops en een expositieruimte met het beste wat de toeleveranciers uit de sector te bieden hebben.

Audiovisuele ondersteuning

Ook dit jaar mocht Houben Souren tekenen voor de audiovisuele ondersteuning. Zo zorgt Houben Souren tijdens de plenaire sessie in het centrale auditorium, er niet alleen voor dat de zaal er keurig uitziet, wij zorgen er ook voor dat iedere spreker voor iedereen goed zichtbaar en natuurlijk hoorbaar is. Een groot scherm en het juiste geluid en licht vormen de basis, een bijpassende LED-katheter waarop de huisstijl van het event naadloos wordt doorgevoerd, maakt het plaatje op het podium compleet.

Nederlands Kampioenschap Simulatie 2019

Ook vinden tijdens de Anesthesiologen het NK Simulatie plaats, en ook hier mochten wij de audiovisuele ondersteuning voorzien. Tijdens het NK moeten verschillende medische teams op scenario’s in de anesthesie en urgentiegeneeskunde reageren. Om dit allemaal in goede banen te leiden verzorgd Houben Souren een tiental draadloze headsets, microfoons en een aantal schermen, zodat het gebeuren voor alle aanwezigen perfect te volgen is.

Houben Souren
Video afspelen

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.