Universiteit Maastricht van start

Een Nobelprijswinnaar die realiseerde wat Einstein nauwelijks voor mogelijk hield en prijswinnaars die uitblinken in wetenschap en maatschappelijke betrokkenheid. Dat en meer was te zien in het Theater aan het Vrijthof op maandag 2 september, waar Universiteit Maastricht haar opening van het academisch jaar vierde.

Science+

De opening van het academisch jaar van Universiteit Maastricht stond in het teken van Science+, Engineering for society. Nobelprijswinnaar prof. dr. Barry Barish gaf de keynotelezing. Prof. dr. Stefan Hild, ging in op de ambitie om de Einstein Telescoop naar Zuid-Limburg te halen. De hoogleraren Leon Claessens en José Joordens, lichtten hun recente komst naar de UM toe. De muziek werd verzorgd door alumni van het Maastrichtse Conservatorium.

Audiovisuele oplossing op maat

Houben Souren mocht ook ditmaal weer de audiovisuele ondersteuning verzorgen tijdens dit prestigieuze event. Ook dit jaar verzorgden we in de Papyruszaal van het Theater aan het Vrijthof, een op maat gemaakte audiovisuele oplossing. We ontwierpen aan de hand van het thema van dit jaar een passend totaalconcept.

We kozen in goed overleg met de klant bijvoorbeeld voor een 20k laserbeamer in combinatie met onze nieuwe LED-schermen. Deze LED-schermen werden ingezet als deco-banners om de sfeer tijdens het event te verhogen en te onderstrepen.
Daarnaast namen we de cameraregistratie en de streaming van de opening voor onze rekening. Onze cameratechnici legden alle sprekers vast op video. Op deze manier was alles online live te volgen voor iedereen die niet aanwezig kon zijn.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.