Samsung Flip: de digitale flipover

Nieuw in ons verhuurassortiment: de Samsung Flip! Met dit digitale whiteboard tover je iedere ruimte om tot een vergaderzaal en is het geknoei met grote vellen papier en opgedroogde stiften voorbij! De Samsung Flip is een digitale flipover die op een laagdrempelige manier bijdraagt aan interactieve teammeetings. Gebruiksvriendelijk, multifunctioneel en professioneel de Samsung Flip heeft het allemaal .

Samsung Flip blinkt uit in eenvoud en beleving

De kracht van de Samsung Flip zit in de combinatie van eenvoud, laagdrempeligheid en de schrijfbeleving van een traditionele flipover met een aantal slimme, digitale mogelijkheden. Door de ingebouwde sensoren gaat het scherm aan wanneer iemand in de buurt komt of de pen uit de houder pakt. Schrijven kan met de speciale pen of ander schrijfgereedschap direct op een lege sheet. Door volgeschreven “vellen” digitaal op te schuiven, is er meer dan genoeg schrijfruimte. Via de miniatuurweergave aan de zijkant is ieder detail vervolgens snel terug vindbaar.

Verplaatsbaar en optimale beveiliging

Het verrijdbare onderstel van de Flip maakt het makkelijk om de digitale Flipover er even bij te pakken voor een brainstormsessie. Hij is zowel in horizontale als verticale stand te gebruiken, waardoor de flip in elke situatie optimaal te gebruiken is. De Flip slaat aantekeningen automatisch op in het interne geheugen en biedt de mogelijkheid om bestanden ook veilig middels een persoonlijk wachtwoord te beveiligen. Opgeslagen bestanden terugvinden is makkelijk met de handige zoekfunctie.

Houben Souren

Maximale participatie en interactie

Dankzij veelzijdige aansluitmogelijkheden en communicatiemethodes, zoals NFC, wordt ook content van persoonlijke apparaten in een handomdraai gedeeld met de Flip. Er kan content van vier deelnemers tegelijkertijd getoond worden op de digitale flipchart van Samsung. Content kan op het 55” scherm bewerkt worden en vervolgens via e-mail worden gestuurd naar alle geïnteresseerden. Bestanden kunnen ook (beveiligd) worden opgeslagen op een USB-stick of netwerklocatie.

Kenmerken

Met de Flip WM55H brengt Samsung een hoge kwaliteit en uiterst gebruiksvriendelijke collaboration tool op de markt. Samsung neemt het met Flip op tegen onder andere het Google Jamboard en de Microsoft Surface Hub.

  • 55 inch (140 cm diagonaal)
  • Inclusief verrijdbaar onderstel
  • Papierloos, nooit meer lege stiften
  • 4K Ultra HD (3840×2160) Resolutie
  • Inclusief passieve pen
  • 4 mensen tegelijk schrijven op het scherm
  • Aantekeningen direct delen via USB of E-mail
  • Zowel portrait stand als landscape stand

Meer weten? Je leest hier meer over digitale whiteboards en de mogelijkheden die we bieden! Zo komen we bijvoorbeeld graag een vrijblijvende demonstratie geven om je de voordelen zelf te laten ervaren!

Video afspelen

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.