Sjole- en Sjtasiefestasie in beeld

Over het evenement

Alaaf! Het feest is weer voorbij, en wat was het mooi.

Afgelopen weekend was het in Roermond één grandioos spektakel. Ruim 18.000 bezoekers genoten op vrijdag van het Sjolefestasie en op zaterdag van het Sjtasiefestatie op het bekende stationsplein.

Dit ongekende spektakel geniet grote bekendheid, niet alleen voor inwoners van Roermond, maar ook ver daarbuiten. Zowel de Sjolefestasie als de Sjtasiefestasie zijn jaarlijks terugkerende evenementen, en elk jaar lijken ze nog groter te worden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot indrukwekkende evenementen van hoog niveau.

Camera- en videoregie

Tijdens deze evenementen hebben wij de volledige cameraregistratie en videoregie verzorgd. Met zes state-of-the-art camera’s en ervaren professionals achter de schermen, zorgden we ervoor dat alle hoogtepunten perfect in beeld werden gebracht. Vanuit onze cameraregiewagen werden alle beelden bekeken en zorgvuldig geselecteerd om aan de kijkers te presenteren.

Het was dit jaar opnieuw een prachtige, naadloze samenwerking tussen verschillende bedrijven die gezamenlijk werkten aan het succes van deze evenementen.

Van camera naar beeldscherm

De videobeelden waren direct live te volgen op 2 enorme led-schermen van ruim 5×3 meter naast het podium, 2 grote schermen (backstage en in het VIP-paviljoen) en live op televisie. Daarnaast hebben we gezorgd voor een soepele livestreamervaring voor degenen die niet persoonlijk aanwezig konden zijn.

Last but not least is het gehele evenement opgenomen zodat hier later nog met plezier en trots op teruggekeken kan worden.

Het was voor ons een waar genoegen om deel uit te maken van deze geweldige ervaring.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.