Bijzondere verlichting voor TU/e

Wij hebben het auditorium van TU/e een upgrade gegeven met next level verlichting. TU/e werd geïnspireerd door de nieuwe LED-verlichtingsinstallatie in het MECC Maastricht. Tijs Verfurth, Operations Manager bij Houben Souren: “De universiteit was geïnteresseerd in de installatie en de soorten lampen die we daar gebruikten, dus we nodigden hen uit in Maastricht om het project met eigen ogen te zien. Het bleek een goede real-world demonstratie te zijn en ze waren behoorlijk onder de indruk van het systeem.”

Hoogwaardige leerervaring

Net als andere onderwijsinstellingen over de hele wereld, schakelde de TU/e ​​tijdens de pandemie over van on-site naar online lessen, met verbeteringen aan de verlichting die nodig waren om een ​​hoogwaardige leerervaring te behouden.

Tijs: “Met colleges online vanwege Covid wordt de ruimte momenteel vooral gebruikt voor het streamen van online colleges. Daarom hadden ze een systeem nodig met hoge CRI-waarden om er zowel op de camera als in het echt goed uit te zien.”

Uplighting gordijnen

Ook de zwarte theatergordijnen, die de presentatieruimte aanvulden, hebben een upgrade gekregen. De gordijnen zijn opgelicht met een high-output kleurwisselaar. Het is een flexibele Par-lamp van zeer goede kwaliteit en met stroomkoppeling is het eenvoudig om ze snel op te zetten en weer neer te halen als de presentatie voorbij is.

Lees meer over deze succesvolle samenwerking en de technische details in een publicatie van Elation Professional.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.