20.000 AnsiLumen LASER projectoren

Nu nieuw in ons verhuurassortiment: Panasonic PT-RZ21K projectoren. Full-HD 3-chip DLP Laser beamers met een lichtopbrengst van 20.000 AnsiLumen, ideaal voor zakelijke live events. Deze top-of-the-line projectoren bieden een aantal grote voordelen:

 • Prachtige kleuren
 • Haarscherpe beelden
 • Hoge helderheid
 • Hoge mate van betrouwbaarheid
 • Compacte behuizing en laag gewicht
 • Maakt relatief weinig geluid
 • Laag energieverbruik ECO

De Panasonic RZ21K is meest compacte en lichtgewicht projector in de hoge helderheidsklasse en hij is de kleinste van alle Full-HD (WUGA resolutie 1920 x 1200) projectors met 21.000 lumen. Met een gewicht van maar 49 kg is hij ook extreem licht en gebruiksvriendelijk en dus perfect om te verhuren of op een podium te gebruiken. De RZ21K combineert 3-chip DLP-beeldvorming voor de allerhoogste beeldkwaliteit. Een hoge helderheid, nauwkeurige kleuren en een hoog contrast in grote ruimtes: ideaal voor tentoonstellingen, congressen, presentaties, optredens en andere grote evenementen. Daarmee zijn de laserprojectoren zijn o.a. ideaal inzetbaar voor:

Houben Souren

Failsafe design zodat de show altijd doorgaat

De kans op lampen die vroegtijdig stuk gaan of ontploffen is er niet met laser technologie. Het stacken van projectoren om een redundant systeem te creëren is overbodig. De redundancy is in de machine aanwezig doordat er een dual laser engine en dubbele power supplies zijn ingebouwd.

De beamer kan 360 graden in alle richtingen geïnstalleerd worden: hij kan onder iedere gewenste hoek worden geplaatst zonder het beeld te verstoren.Een bijkomend voordeel van deze laser projectoren is dat ze geschikt zijn voor de normale 1-fase 230 V/16A aansluiting. De RZ21K is de eerste projector voor rental & staging gebruik die volledig zonder filters werkt: de lasermodules zijn hermetisch afgesloten zodat er geen stof in kan komen en de projector heeft een uiterst efficiënt design zonder filter: een primeur. Het stofdichte optische systeem en het hoogwaardige koelsysteem zorgen samen voor 20.000 uur onderhoudsvrij gebruik. Lamp wisselen bij laser projectoren is overbodig geworden en de kans op een lampbreuk is er niet meer.

Panasonic toonaangevend op het gebied van laserprojectie

Panasonic is ’s werelds meest ervaren fabrikant van laserprojectors. De PT-RZ21K is de opvolger van het referentiemodel DZ21K maar dan met betere prestaties, zoals o.a. een dynamisch contrast van 20.000:1, speciaal gecreëerd ten behoeve van (huur)projectors voor grote event locaties.De PT-RZ21K is te huur bij Houben Souren. Standaard wordt deze geleverd in een technocase flightcase met een ETRFD21 LANG Rental rigging/stacking frame. Daarnaast zijn de projectoren standaard voorzien van ETUK20 Geometric Pro Software.

Optioneel kan er gekozen worden uit de volgende lenzen:

 • Panasonic ET-D3LEW50 fixed lens 0.7
 • Panasonic ET-D75LE10 zoomlens 1.3 – 1.7
 • Panasonic ET-D3LES20 zoomlens 1.7 – 2.4
 • Panasonic ET-D75LE30 zoomlens 2.4 – 4.7
 • Panasonic ET-D75LE40 zoomlens 4.6 – 7.4
Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.