All in One MeetingBar

All in One MeetingBar

Wilt u tijdens uw videogesprekken in een Huddle Room de allerbeste kwaliteit ervaren? Dan is de Meeting Bar van YeaLink wellicht dé oplossing.

Houben Souren

YeaLink Meeting Bar

De YeaLink Meeting Bar is dé kwaliteitsoplossing voor uw video vergaderingen. Met slechts één Bar kunnen gebruikers genieten van een naadloze Teams of Zoom ervaring. Mede dankzij USB is de Meeting Bar op elk platform inzetbaar.

Dankzij de YeaLink Meeting Bar maak je van jouw vergaderruimte of Huddle Room heel gemakkelijk een online meeting area. De soundbar inclusief camera heeft naast een uitstekende beeld- en geluidkwaliteit ook talloze AI-mogelijkheden. Dankzij deze slimme oplossingen kunt u gemakkelijk samenwerken met collega’s of klanten die zich op een andere locatie bevinden.

AI-technologieën

De 20 MP-camera is uitgerust met AI-technologie. Dankzij deze geavanceerde technologieën, waaronder gezichtsdetectie en spraakherkenning, past de camera zich aan op basis van het aantal deelnemers en de locatie. Zo kunnen real-time close-ups van de spreker ervaren worden en is er een ondersteuning van menselijke aanwezigheidssensor om het scherm ‘wakker te maken’ wanneer iemand de Huddle Room betreedt.

De YeaLink is absoluut een high-end all-in-one Huddle Room device!

 

Vraag een gratis demo aan!


Meer info? Vraag de demo aan!

Alles-in-één

Eenvoudig te installeren alles-in-één-systeem
De Yealink A20 heeft een ingebouwde camera, microfoons, luidspreker, videocodec, wifi (voor het management device) en Bluetooth. Hierdoor beschikt de Yealink A20 over alle voorzieningen die vereist zijn voor een videoconferentie. Ook zijn er slechts 3 kabels nodig voor de installatie.

De Yealink A20 is voor elk platform inzetbaar, de Yealink A20 is specifiek ontworpen voor Microsoft Teams. Verander elke ruimte in een Microsoft Teams videoconferentieruimte, en breng de samenwerking van je team naar een hoger niveau. Met één klik plan je een Microsoft Teams meeting. Deel je documenten met de collega’s in de ruimte, maar ook met de deelnemers op afstand. Tevens is de A20 te gebruiken met het Zoom platform, en middels de USB functie kun je ook nog kiezen voor je eigen videoplatform naar wens.

Automatische lensafdekking voor betrouwbare privacybescherming
De lensafdekking wordt automatisch geopend tijdens de videoconferentie en gesloten wanneer de meeting is afgelopen. Er hoeft dus geen zorgen gemaakt te worden over de privacy.

De voordelen

In de beste kwaliteit video vergaderen. De Yealink videobar is dé kwaliteitsoplossing in Huddle Rooms van 6-8 personen en waarborgt een naadloze compatibiliteit met alle grote UC platformen, zoals o.a. Zoom en Microsoft Teams.

  • Android besturingssysteem;
  • Ingebouwde computing unit, camera, Wi-Fi & Bluetooth, microfoon en speaker;
  • All-in-One design, zonder rommelige kabels;
  • 20MP-camera uitgerust met AI-technologie, Auto Framing en Speaker Tracking;
  • Groothoeklens van 133 ° met 8x digitale zoom;
  • Elektrische lenskap;
  • Ondersteuning voor weergave op twee schermen.

Vraag een gratis demo aan!


Meer info? Vraag de demo aan!

 

Vrijblijvend demo aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de YeaLink Meeting Bar? Laat je gegevens achter en we komen graag bij u langs om vrijblijvend een demo te presenteren!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u in de beste kwaliteit video vergaderen?

Kies ook voor het creëren van een Huddle Room met YeaLink en laat je door ons adviseren en ondersteunen bij de inrichting.

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken graag met u mee!

Etienne Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.