All in One MeetingBar

YeaLink Meeting Bar

De YeaLink Meeting Bar is dé kwaliteitsoplossing voor jouw video vergaderingen. Dankzij de YeaLink Meeting Bar maak je van jouw vergaderruimte of Hybride vergaderruimte heel gemakkelijk een online meeting area. Dankzij deze slimme oplossingen kun je gemakkelijk samenwerken met collega’s of klanten die zich op een andere locatie bevinden.

Vraag een gratis demo aan!


Meer info? Vraag de demo aan!

All in One MeetingBar

Eenvoudig te installeren alles-in-één-systeem
De soundbar inclusief ingebouwde camera heeft naast een uitstekende beeld- en geluidkwaliteit ook talloze AI-mogelijkheden (videocodec, wifi voor het management device en Bluetooth). Met slechts één Bar kunnen gebruikers genieten van een naadloze Teams of Zoom ervaring.

Compatibel met Microsoft Teams en ZOOM (gecertificeerde partner)
Wij bouwen je vergaderruimtes helemaal rondom de videoconferencingsoftware die je gebruikt. Zo kun je Zoom of Teams volledig laten integreren in de hardware in de vergaderruimte. De Yealink A20 is voor elk platform inzetbaar, de Yealink A20 is specifiek ontworpen voor Microsoft Teams. Verander elke ruimte in een Microsoft Teams videoconferentieruimte, en breng de samenwerking van jouw team naar een hoger niveau. Met één klik plan je een Microsoft Teams meeting, deel je documenten met de collega’s in de ruimte, maar ook met de deelnemers op afstand. Tevens is de A20 te gebruiken met het Zoom platform, en middels de USB functie kun je ook nog kiezen voor jouw eigen videoplatform naar wens. Ook zijn er slechts 3 kabels nodig voor de installatie.

Automatische lensafdekking voor betrouwbare privacybescherming
De lensafdekking wordt automatisch geopend tijdens de videoconferentie en gesloten wanneer de meeting is afgelopen. Er hoeft dus geen zorgen gemaakt te worden over de privacy.

AI-technologieën
De 20 MP-camera is uitgerust met AI-technologie. Dankzij deze geavanceerde technologieën, waaronder gezichtsdetectie en spraakherkenning, past de camera zich aan op basis van het aantal deelnemers en de locatie. Zo kunnen real-time close-ups van de spreker ervaren worden en is er een ondersteuning van menselijke aanwezigheidssensor om het scherm ‘wakker te maken’ wanneer iemand de Hybride vergaderruimte betreedt.

De YeaLink is absoluut een high-end all-in-one Hybride vergaderruimte device!


Offerte aanvragen

Specificaties

In de beste kwaliteit video vergaderen. De Yealink videobar is dé kwaliteitsoplossing in Hybride vergaderruimtes van 6-8 personen en waarborgt een naadloze compatibiliteit met alle grote UC platformen, zoals o.a. Zoom en Microsoft Teams.

  • Android besturingssysteem;
  • Ingebouwde computing unit, camera, Wi-Fi & Bluetooth, microfoon en speaker;
  • All-in-One design, zonder rommelige kabels;
  • 20MP-camera uitgerust met AI-technologie, Auto Framing en Speaker Tracking;
  • Groothoeklens van 133 ° met 8x digitale zoom;
  • Elektrische lenskap;
  • Ondersteuning voor weergave op twee schermen.

Vraag een gratis demo aan!


Meer info? Vraag de demo aan!

Houben Souren

Ideaal voor een Hybride vergaderruimte

Een Hybride vergaderruimte is een kleine vergaderruimte voor teamoverleg. Door middel van videoconferencing kunnen ook de externe collega’s het overleg bijwonen. Hybride vergaderruimtes zijn laagdrempelige ruimtes, vaak met comfortabel meubilair, waar 2 tot 6 personen zich kunnen terugtrekken voor kort overleg.

Met name in de grote kantoren, waar wordt gewerkt met open kantoortuinen, biedt een Hybride vergaderruimte een plek waar je niet wordt afgeleid. Dit komt ten goede aan de concentratie en dus ook de productiviteit. De ruimte is klein en je zit dicht op de webcam waardoor de deelnemers automatisch meer betrokken zijn bij de bespreking. Bovendien kun je de ruimtes ook gebruiken voor andere doeleinden zoals sollicitatiegesprekken, webinars of presentaties.

Meer over de Hybride vergaderruimte 

 

Vrijblijvend demo aanvragen

Wil je de YeaLink Meeting Bar ervaren? Laat jouw gegevens achter en we komen graag bij je langs om vrijblijvend een demo te presenteren!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de beste kwaliteit online vergaderen?

Kies ook voor het creëren van een Hybride vergaderruimte met YeaLink en laat je door ons adviseren en ondersteunen bij de inrichting.

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken graag met je mee!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.