World Customs Organization Technology Conference

Tijdens de World Customs Organization Technology Conference & Exhibition (WCO) hebben we de eer gehad om de audiovisuele techniek te faciliteren in het gerenoveerde MECC Maastricht.
Ruim 130 Douane organisaties uit de hele wereld en meer dan 1100 andere betrokkenen hebben zich verzameld om kennis en ervaring uit te wisselen over trends en ontwikkelingen op technologie gebied.
Daarnaast waren er ongeveer 600 extra afgevaardigden die deelnamen aan het online evenement.

Diverse sprekers

Sprekers uit verschillende landen gaven act de presence, waaronder mevr. Aukje de Vries, Staatssecretaris van Financiën voor Toeslagen en Douane.

Tijdens die drie dagen bespraken vertegenwoordigers van de douane, internationale organisaties, de particuliere sector en de academische wereld, kwesties in verband met de verschillende technologieën die worden gebruikt om de stromen te beheren van goederen, personen en vervoermiddelen over de grenzen heen.

Het biedt douaneadministraties en hun stakeholders uitstekende mogelijkheden om de meest recente informatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van technologie te verkrijgen en tegelijkertijd discussies over programma’s voor modernisering van de douane en capaciteitsopbouw te vergemakkelijken.

Rol Houben Souren

Als audiovisueel leverancier waren we verantwoordelijk voor o.a:

Plenair:
2x 20.000 ansilumen laser projector tbv 12×4 softedge
2x 14.000 ansilumen barco voor projectievlakken in de zaal
Live camera registratie met 3x bemand en 3x ptz camera.
Live vertaling voor zowel fysiek als online publiek.
Geluidsversterking en theaterlicht
Ondersteuning augmented reality projectie

Breakoutzalen:
Presentatie voorzieningen en een beursvloer waar we diverse displays en andere presentatie middelen hebben mogen leveren.

Aftermovie

Van dit internationale en prestigieuze congres is een interessante aftermovie gemaakt. Bekijk hem hier.

Video afspelen

Wil je meer weten over dit project of een van onze andere uitgevoerde projecten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.