Vossen van de Spik

Afgelopen september speelden ruim tachtig acteurs van toneelgroepen uit Haelen, Heythuysen en Horn tien voorstellingen van ‘Vossen van de Spik’. Het toneelstuk geschreven door Frits Criens en geregisseerd door Johan Korten, werd opgevoerd in de tuin van boerderij ‘De Spik’ in Haelen. Alle tien voorstellingen waren volledig uitverkocht en trokken elk zo’n zeshonderd bezoekers. Het toneelstuk vertelt over het drama dat zich in de oorlog op ‘De Spik’ heeft afgespeeld. Geschreven ter ere van 75 jaar bevrijding, is het stuk een ode aan de verzetshelden uit Haelen en de familie Vossen in het bijzonder.

Licht en geluid

Houben Souren mocht met kwalitatief licht en geluid een significante bijdrage leveren aan het succes van deze productie. Dankzij een zorgvuldige voorbereiding, -zo namen we deel aan maar liefst vijf repetities- zorgden we voor perfecte verstaanbaarheid, natuurgetrouwe geluidseffecten en perfecte belichting. In combinatie met de vakkundige regie en topacteerprestaties zorgde dit alles ervoor dat bezoekers werden meegezogen in het verhaal.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.