Videoregistratie met de nodige paardenkrachten

Het Vrijthof in Maastricht was voor de tweede keer de arena van City Polo Maastricht. Net als vorig jaar werd het plein tijdens het laatste weekend van de TEFAF omgebouwd tot zandveld waar twee teams te paard elkaar te lijf gingen. Aan de tweede editie van City Polo Maastricht namen zes internationale teams deel. Zij brachten bijna 50 polopaarden mee. De spelers kwamen uit Argentinië, Engeland, Nieuw Zeeland, Duitsland, België en Nederland.

Full-HD video op LED en schermen

Houben Souren heeft naar volle tevredenheid van de organisatie de volledige camera- en beeldtechniek verzorgt.
Door middel van een Full HD drie-cameraregistratie werden de verschillende wedstrijden dichtbij de toeschouwers gebracht die met volle teugen genoten van de spectaculaire acties. Via een groot outdoor LED-scherm was alles goed te volgen en binnen in de VIP-tent konden de gasten via flatscreens de wedstrijden bekijken. Daarnaast zorgde Houben Souren ook voor de weergave van de actuele scores.

Arena Polo, uniek in Maastricht

Arena Polo is een variant van Polo en wordt vooral in de periode van oktober tot en met maart gespeeld. Arena Polo is anders dan spelen op het veld. De arena – een bak van ongeveer 40 bij 60 meter – is veel kleiner dan het veld. Men speelt men twee tegen twee en met een grotere bal. Gedurende het winterseizoen worden verschillende Arena Polo events georganiseerd, onder meer in Zwitserland, Duitsland en Engeland. Nergens anders ter wereld wordt Arena Polo zoals in Maastricht op een plein in de binnenstad gehouden.

Voor meer informatie over City Polo Maastricht zie www.citypolomaastricht.nl

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.