Verhuisbericht locatie Maastricht

Ons Maastrichtse team gaat verhuizen! Onze vestiging in Maastricht is gevestigd in congres- en evenementencentrum MECC. MECC Maastricht wordt de komende jaren flink uitgebreid en opgeknapt. Het congrescentrum wordt bovendien grondig ­gemoderniseerd. De meest ingrijpende veranderingen zijn de gedeeltelijke sloop én nieuwbouw van het congrescentrum, plus de uitbreiding van de Expo Foyer. Hierdoor kunnen er in de toekomst congressen tot 5.000 bezoekers georganiseerd worden! En misschien net zo belangrijk, door deze aanpassingen krijgt het gebouw een heel nieuwe look-and-feel!

Binnenkort gaat de volgende fase van start, om ruimte te maken voor alle werkzaamheden gaat de Maastrichtse vestiging van Houben Souren tijdelijk verhuizen! We blijven in het MECC alleen op een andere locatie binnen het gebouw. Onze spullen zijn alvast ingepakt, want op 31 mei worden onze vrachtwagens ingeladen en 300 meter verderop weer uitgeladen. Vanaf 1 juni 2019 vind je om de hoek onze nieuwe thuisbasis, hét nieuwe kantoor voor de komende periode. Ons nieuwe adres? Nog steeds Forum 100, ook nog P7, maar nu Gate 11. De deur vind je links naast Gate 11!

Benieuwd naar ons tijdelijke kantoor? Of wil je bijgepraat worden over de mogelijkheden nú of in het nieuwe MECC van de toekomst? Laat het ons weten! We hebben alvast een parkeerplek voor je gereserveerd en de koffie staat klaar! Je neemt snel en makkelijk contact op via ons contactformulier!

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.