Vergaderen en presenteren op afstand

Het coronavirus houdt ook werkend Nederland in zijn greep. Evenementen zijn afgelast en werknemers wordt gevraagd zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Maar hoe overleg je op afstand? Wat zijn de beste tools om digitaal te vergaderen? En hoe werk je zo efficiënt mogelijk vanuit huis?

Om te kunnen samenwerken, wordt er veel gebruik gemaakt van collaboratie platformen. Denk bijvoorbeeld aan Zoom, Microsoft Teams of BlueJeans. Deze platformen zijn uiteraard te koop, maar ook bij ons op projectbasis in te huren zodat je hier heel snel de beschikking over hebt. Naast de wens om elkaar te kunnen zien en horen, is ook het samenwerken aan bestanden een veelgevraagde functionaliteit. Dit kan door het toepassen van onze interactieve beeldschermen van Optoma (IFP). Wij hebben IFP’s in onze demo-ruimte staan, maar kunnen deze ook tijdelijk verhuren.

Mogelijkheden genoeg, maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je! Samenwerken kan vanaf elke locatie, met de juiste tools. We kunnen zelfs een van onze volledig ingerichte videoconferencing ruimtes ter beschikking stellen om je doelgroep te bereiken. Vanuit hier een livestream opzetten om veel personen gelijktijdig te bereiken behoort tot de mogelijkheden. We kunnen je presentatie of sessie zelfs opnemen en achteraf digitaal aanbieden. Onze ervaren accountmanagers helpen je, jouw bedrijf draaiende te houden in deze crisis. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.