Tijdelijke babbelboxen voor de Zorggroep

In deze moeilijke tijd wordt het uithoudingsvermogen bij sommige bevolkingsgroepen goed op de proef gesteld. Maar het zijn vooral de ouderen en bewoners van zorgcentra die nu het meest lijden onder eenzaamheid en afzondering.
Daarom is het noodzaak om vooral het communiceren tussen bewoners en hun familie te vereenvoudigen. Dit terwijl men elkaar daadwerkelijk aan kan kijken tijdens een warm gesprek. Dat doen wij o.a. met “Babbelboxen” welke we onlangs op diverse locaties hebben geleverd aan de Zorggroep.

Wat is een Babbelbox?

De “Babbelbox” bestaat uit twee draadloze microfoons met twee bijbehorende speakers.
Eén staat binnen waarmee de bewoner kan praten, de andere microfoon staat buiten, aan de andere kant van het raam zodat mensen met elkaar kunnen praten en elkaar zien.
We noemen het daarom een “Babbelbox”.

Waarom niet gewoon met elkaar bellen of facetimen?

Bellen, skypen of facetimen kan natuurlijk heel goed maar voor ouderen is de daarbij horende techniek en handelingen vaak moeilijk of verwarrend en kan het gesprek te veel lijden onder deze ongewenste afleiding. Gelukkig hoeft door de eenvoud van de “Babbelbox” enkel en alleen gelet worden op het gesprek en dat is natuurlijk erg prettig voor de bewoners en hun gesprekspartner.

Houben Souren levert de Babbelbox

Op veel plekken wordt deze vorm van communiceren omarmd en bieden wij dit systeem aan.
Ideaal voor alle mensen die wel een goed gesprek kunnen gebruiken in deze Corona crisis.
Op elke locatie, waar je maar wilt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.