The Cave Experience beleving onder de grond

Laat je in de oudste mergelgrond van Nederland onderdompelen in een spectaculaire andere belevingswereld. In co- creatie met Maurer architects en Houben Souren biedt BV Limburg een concept voor een bijzondere attractie in de gemeentegrot Valkenburg.

Je tocht start met een rondleiding per trein of te voet, waarbij de gids u meer vertelt over het ontstaan en de geschiedenis van de Gemeentegrot. Tijdens je tocht kom je langs muurschilderingen, plaquettes, beeldhouwkunst en schuilkelders uit de periode van de koude oorlog.

Vervolgens kom je terecht in een licht- en geluidspektakel. Je kunt kiezen tussen twee lichtshows:

1. I want my MTV: Op metershoge grotwanden worden jouw favoriete animatievideo’s geprojecteerd. Samen met het geweldige geluid vormt dit een heus spektakel voor elke muziekliefhebber.

2. Cave Art: Op de wanden van de Gemeentegrot wordt de oudste kunst van de mensheid uit de IJstijd geprojecteerd. Kunstwerken van zo’n 30.000 jaar geleden komen letterlijk tot leven. Een ‘must see’ voor iedere kunstbewonderaar of geschiedenisfanaat.

The Cave Experience vertelt op spectaculaire wijze het deze bijzondere verhalen. Beelden worden tot leven gebracht en animaties worden geprojecteerd via een uniek lichtspektakel. Bezoekers worden in een totaal andere belevingswereld meegenomen.

Meer informatie: www.cave-experience.nl

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.