Mooie samenwerking Rabobank Centraal Zuid-Limburg

Ter gelegenheid van het afscheid van Bert Penders, Directievoorzitter Rabobank Centraal Zuid-Limburg, transformeerde Houben Souren de Coöperative Fruitveiling ‘Zuid Limburg’ BA, om tot symposiumruimte en theaterzaal.

In het middagprogramma deelde econoom Herman Wijffels, zijn ideeën over Duurzaamheid en Maatschappelijke Veranderingen.

Mooie samenwerking met Rabobank Centraal Zuid-Limburg, Dyanne Sleijpen, Chantal Huynen, Lizenka Peters, Martin Hurkens, Don Kissels, De Culinaire Verswinkel Nuijts en natuurlijk Houben Souren.

In het verleden werkte Houben Souren al vaker samen met Rabobank Centraal Zuid-Limburg en wisten we de fruitveiling al vaker compleet om te toveren. zoals bijvoorbeeld tijdens het Symposium ‘Sociale Cohesie’ en afscheid van Jos Delamboy, directeur Coöperatie bij Rabobank Centraal Zuid-Limburg.

Een afwisselend programma bood tijdens het symposium inspiratie aan gemeentelijke instellingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en verenigingen uit Zuid-Limburg. Het leggen van verbindingen en samenwerking op uiteenlopend gebied stond centraal. Houben Souren heeft meegedacht in het totale concept en een en ander uitgewerkt en zichtbaar gemaakt in ons 3D teken pakket. Naast het ombouwen van een veilinghal tot een congres locatie is de technische uitvoering van licht, geluid en beeld vlekkeloos verlopen. Voor de Rabobank een geslaagd evenement.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.