Succesvolle samenwerking met MECC Maastricht verlengd

Wij geloven in het aangaan van langdurige partnerships. Door onze klanten steeds weer te verrassen met een topservice en na te denken over de gezamenlijk korte- en lange termijn doelstellingen, creëren we de basisvoorwaarden voor een succesvolle strategische samenwerking.

Vandaag vieren wij het succes van een dergelijke succesvolle samenwerking met MECC Maastricht. De afgelopen 20 jaar heeft Houben Souren bewezen een optimale dienstverlening te verlenen aan klanten van MECC op het gebied van audiovisuele apparatuur en bijbehorende technische ondersteuning.

Om die reden is wederom het strategisch partnership met elkaar bekrachtigd en de samenwerking verlengd met vijf jaar. Wij kijken uit naar vijf nieuwe succesvolle jaren!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.