Succesvolle samenwerking MECC nogmaals verlengd

MECC Maastricht en Houben Souren hebben hun samenwerking voortgezet voor de duur van vijf jaar. De samenwerking van de audiovisuele dienstverlener en het congres- en beurzencentrum dateert al van 2003. Etiënne Souren, Directeur van Houben Souren: ‘Sinds 2003 is er continue geïnvesteerd in de modernste beeld, geluid en licht apparatuur, maar vooral in de kennis om bij congressen en evenementen niets aan het toeval over te laten’.

MECC Maastricht en Houben Souren zijn dan ook erg trots om het partnership voort te zetten. Sven Wiertz, Manager Event Services van MECC Maastricht: ‘MECC Maastricht is zeer tevreden over de flexibiliteit en professionaliteit. De klanttevredenheid op het gebied van AV is constant zeer hoog’.

MECC Maastricht start in 2019 met het realiseren van de renovatie- en nieuwbouwplannen van het congrescentrum. Een nieuw onderdeel van de samenwerking is de overeenstemming dat Houben Souren de nieuwe congreszalen zal gaan uitrusten met vaste state of the art AV-middelen.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.