Soons Interieurbouw viert 185-jarig bestaan

Soons Interieurbouw uit Schimmert viert haar 185 jarig bestaan. Het familiebedrijf is sinds de oprichting in 1828 uitgegroeid van een kleinschalig timmerbedrijf tot een interieurbouwer die op lokaal en nationaal niveau werkt. Het bedrijf huldigt dit jaar 15 jubilarissen en start met het inwerken van de zevende generatie Soons.

Speciaal voor deze gelegenheid werden delen van het bedrijfspand omgebouwd tot ontvangst-, expositie- en feestruimte.

Houben Souren heeft hierbij meegedacht in de concept fase. De inrichting van de feestruimte is vooraf in nauw overleg uitgewerkt en middels een 3D visualisatie zichtbaar gemaakt, zodat in een vroeg stadium een realistisch beeld werd verkregen van de inrichting en het lichtontwerp. Na goedkeuring van het concept en de nodige voorbereidingen is de ruimte volledig ingericht. Tientallen meters truss, 300 vierkante meter witte gordijnen, en meer dan 50 LED armaturen vormden de basis voor een strakke en mooie ambiance.
Een 100 jaar oude spiegeltent werd op de parkeerplaats van het bedrijfspand geplaatst. Gasten konden in deze authentieke ruimte gezellig netwerken maar gelijktijdig ook meekijken met de gebeurtenissen in de feest ruimte via een aantal grote Samsung 65” displays. Met behulp van op afstand bedienbare Panasonic HE100 camera’s was de presentatie, film en de band te volgen.

Over Soons Interieurbouw

Soons Interieurbouw koestert een lange traditie van kwaliteit en vakmanschap. Het 185-jaar oude bedrijf stelt in alles wat ze doet de wens van haar opdrachtgever centraal. Ze is tevens sterk ingebed in de lokale omgeving. In het dorp Schimmert waar zij is opgericht, waar het bedrijf is gevestigd en waar de familie nog altijd woonachtig is.
Soons voelt zich ook bijzonder nauw betrokken bij het welzijn van haar medewerkers.
Wanneer je zaken doet met Soons, doe je daadwerkelijk zaken met de mensen die er werken. Mensen die stuk voor stuk hun hart en ziel hebben verknocht aan het bedrijf. Een echte Soons herken je aan zijn betrokkenheid, dienstbaarheid en bescheidenheid. En een echte Soons pakt het liefst elke klus met beide handen aan. Hij streeft in alles perfectie na.

Houben Souren feliciteert Soons en wenst de 7e generatie veel succes. We mogen terugkijken op een zeer prettige samenwerking met een perfect resultaat.

 

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.