Save the date! SuperSecretaressedag

Save the date! De SuperSecretaressedag komt er weer aan!

Als secretaresse ben je het visitekaartje van je organisatie. Je organiseert, coördineert en communiceert, maar hebt het talent om anderen het succes te gunnen. Al je taken voer je uit zonder dat het enige moeite lijkt te kosten. Je bent een secretaresse, maar óók een ware superheld; een SuperSecretaresse!

SuperSecretaressedag is een inspirerende, maar vooral ook gezellige middag. Een middag die volledig in het thema zal staan van de SuperSecretaresse, de onmisbare kracht in iedere organisatie. De SuperSecretaressedag vindt ook dit jaar plaats in het MECC Maastricht op de derde donderdag van april, 18 april 2019 vanaf 12:00 uur. Deze middag wordt weer kosteloos aangeboden door Klinkhamer Group | conferences & events, Houben Souren, Maison van den Boer én MECC Maastricht

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.