Samenwerking Defensie en Brightlands

Defensie gaat een innovatieve samenwerking aan met Brightlands. Het ministerie gaat gebruik maken van innovaties die zijn ontwikkeld op de vier Brightlands campussen in Limburg. Defensie is met name geïnteresseerd in innovatieve ‘smart’ materialen. Zoals bijvoorbeeld: 3D-printing, future food, metabolisme en blockchain. Staatssecretaris Barbara Visser en CEO Saskia Goetgeluk tekenden afgelopen woensdag voor de strategische samenwerking.

Vaste AV-partner

Als vaste AV-partner van Brightlands mocht Houben Souren tijdens dit evenement tekenen voor de audiovisuele ondersteuning. Zo mochten we in verschillende zalen een aantal lezingen ondersteunen met beeld en geluid. Ook de audiovisuele ondersteuning van het officiële ondertekenmoment in het centrale Center Court-gebouw op de Brightland Campus in Geleen, werd door Houben Souren verzorgd. Net als de aansluitende innovatiemarkt, standhouders konden onder meer gebruikmaken van diverse schermen om hun stand aan te kleden.

Bovendien stonden onze in-house technici tijdens het hele event paraat om eventuele technische problemen of andere onvoorziene omstandigheden snel en vakkundig op te lossen. Zodat Brightlands als gastlocatie kon rekenen op een (technische) vlekkeloos verlopen event.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.