Rondleiding Mora

Houben Souren mocht de afgelopen weken wederom een aantal rondleidingssets leveren, bij Mora in Maastricht. In het fabriekscomplex aan het bedrijventerrein Beatrixhaven worden met enige regelmaat rondleidingen gegeven. Maar kan dat, een goed verstaanbare rondleiding geven in een grote, gehorige fabriekshal? Natuurlijk, door de technische ondersteuning van Houben Souren is dat geen enkel probleem!

Onze rondleidingsets zorgen ervoor dat ieder woord perfect hoor- en verstaanbaar is voor alle toehoorders. Door de Sennheiser 2020D zakzender met draadloze microfoon kan de gids tijdens de rondleiding op normaal volume spreken, de audio-ontvangers die alle deelnemers dragen zorgen ervoor dat alles toch perfect verstaanbaar is, ondanks alle omgevingsgeluid.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.