Partner Event 2021 Brightlands Materials Center

Het Partner Event 2021

Op 13 april heeft het Partner Event van Brightlands Materials Center online plaatsgevonden en wij mochten helpen!

Houben Souren

Een unieke uitdaging

Op 13 april heeft het Partner Event van Brightlands Materials Center online plaatsgevonden. Er is een interactief programma gepresenteerd met bijzondere gasten die het onderwerp ‘Think Global, Act Local’ centraal hebben gesteld.

Het online programma werd afgewisseld met een kijkje achter de schermen bij Brightlands Materials Center. Een unieke uitdaging waar wij op de achtergrond met veel plezier aan hebben meegewerkt!

Van voortraject tot uitvoering

Wij hebben samen met Klinkhamer Group vanaf het voortraject tot de daadwerkelijke uitvoering meegedacht aan het concept van dit event. Onze technici zorgden voor een goed bezocht online (livestream) event waarop de kijkers beelden uit de studio én van online sprekers werden gepresenteerd.

Wat wij daarnaast nog gedaan hebben?

  • Livestream platform opgezet;
  • Camera registratie ten behoeve van de uitzending;
  • Instarten van verschillende mediabeelden;
  • Inbel verbindingen voor remote sprekers (en bijbehorende schakeltechniek).

Kortom, een succesvol event dat ondanks de unieke uitvoering erg geslaagd is!

Uw online event organiseren?

Wij weten hoe belangrijk het is dat je ervan op aan kunt dat de juiste apparatuur wordt ingezet en dat ervaren professionals ervoor zorgen dat alles optimaal werkt en blijft werken tijdens uw event. Of het nu gaat om de registratie van audiovisuele ondersteuning bij congressen, beurzen of andere evenementen; wij zorgen dat ons werk goed gebeurt, want je krijgt maar één kans en je kunt het morgen niet overdoen.

Benieuwd wat wij voor uw online event kunnen betekenen? Laat je door ons adviseren en ondersteunen.

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken graag met u mee!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.