Ook in 2022 is Houben Souren dé audiovisuele leverancier van WMC

Een uniek muziekfestival op topniveau

 

Zonder hoog van de toren te blazen… Al vijf keer op een rij (2005,2009,2011, 2013 en 2017) mochten wij ons dé audiovisuele leverancier Voor het Wereld Muziek Concours (WMC) noemen. En dat rijtje mogen we nu eindelijk aanvullen met een zesde keer! Ook voor de komende 19de editie zijn wij van de partij op dit prachtige Kerkraadse blaasmuziekfestival.

De jarenlange ervaring, het meedenken in het voortraject en de positieve ervaringen bij de eerdere edities hebben ervoor gezorgd dat ook dit jaar de opdracht aan Houben Souren is gegund. “Een uniek muziekfestival op topniveau past bij de ambities die wij als bedrijf hebben,” aldus Etienne Souren, directeur en eigenaar van Houben Souren. “We zijn er ontzettend trots op dat we wederom het vertrouwen van de organisatie hebben gekregen om ook in 2022 beeld, licht en geluid te leveren.”

Terugblik samenwerking

 

Ook de organisatie kijkt terug op het grote succes van voorgaande edities: “ Als voorzitter van de werkgroep Concertlocaties bij WMC te Kerkrade heb ik, zowel in de voorbereiding als tijdens WMC, veel te maken gehad met Houben Souren. Alle contacten met hen verliepen zeer goed, zowel in de communicatie als in de samenwerking. We hadden te maken met zeer professionele mensen die ervoor zorgden dat beeld, licht en geluid goed verzorgd waren. Ze stonden zowel open voor vragen van de deelnemende orkesten als voor de vragen van de orkesten die de concerten verzorgden. Alles werd tot in de puntjes geregeld.” Aldus Werner Gulpers, voorzitter werkgroep concertlocaties WMC. We kijken uit naar een prettige samenwerking en we kunnen niet wachten om er weer samen een groot succes van te maken!

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.