Webcast Studio

Online, hybride of live? Jouw event gaat altijd door!

Maatregelen, reisbeperkingen, steeds veranderende omstandigheden; ze maken het organiseren van een event erg lastig op dit moment. Toch is het belangrijk om met elkaar in contact te blijven. De vraag naar online events, webinars en livestreams is toegenomen en om die reden hebben wij professionele studio’s ingericht op onze locaties in Roermond en Maastricht. Met onze Webcast Studio’s organiseer jij een professioneel event mét interactie en beleving. Door middel van uitgebalanceerd geluid, licht en mediatechniek creëren wij een beleving die indruk maakt.

 • Intimiteit en dynamiek van offline evenement
 • Eén beleving: zowel offline als online
 • Live interactie met publiek
 • Onbegrensde capaciteit en mogelijkheden

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Contact opnemen 

Houben Souren

Een meeting op afstand, maar toch samen

De coronacrisis gooide helaas roet in het eten voor Morres & Company die normaliter 4x per jaar een feestelijke kwartaalmeeting organiseert; een moment van samen zijn voor de ruim 50 medewerkers. Het marketingbureau zocht naar een creatief alternatief. De wens was een meeting op afstand, maar toch het gevoel van “samen” en de luisteraars de gehele presentatie (drie uur) geboeid te houden:

 • Goede kwaliteit om het verhaal over te laten komen;
 • Juiste balans tussen ‘fun’ en ‘informatief’;
 • Elkaar inspireren;
 • Interactief voor de luisteraars;
 • Continu kunnen inspelen op vragen van luisteraars.

De oplossing? Onze Webcast Studio in Roermond! Hierin ontstond een mix tussen de onderdelen ‘fun’ en ‘informatief’ en dit resulteerde in een geslaagde middag waarin creativiteit, interactie en inspiratie centraal stond! Tijdens de drie uur durende presentatie was licht, beeld en geluid tot in de puntjes verzorgd.

Lees de casus 

Houben Souren

Interactief event met Q&A, Polls en Break-out sessie’s

De European Sales Meeting en de Distributor meeting van ACIST vinden normaal gesproken in fysieke vorm plaats. Voor ACIST werd het Studio totaalconcept van Houben Souren dé geschikte alternatieve oplossing. Het resultaat? Een succesvol online event met veel betrokkenheid en interactie. Met als thema “Never miss a beat” konden gedurende 4 dagen de verkoop medewerkers en de distributeurs van ACIST het geheel online volgen en interactief deelnemen een de diverse break-out sessie’s.

 • Met Q&A konden de deelnemers vragen stellen aan de presentatoren. In de studio konden de sprekers de binnenkomende vragen aflezen van de afkijkmonitoren, en op die wijze interactief inspelen op de zaken die leefden bij de kijkers.
 • Daarnaast werd polling ingezet om de deelnemers in de gelegenheid te stellen om hun stem of mening uit te brengen.
 • Voor live interactie werden verbindingen opgezet naar de US en UK, zodat er vanuit de vestigingen aldaar live geluid en beeld communicatie mogelijk was met de studio in NL.
 • Naast het delen van films en presentaties kon men in de Break-out studio’s met elkaar uitgebreid in discussie gaan.

Lees de casus 

Wij denken met je mee!

Wij geven jou graag een dieper inzicht over de werkwijze van Houben Souren en we bespreken graag de mogelijkheden. We denken graag met je mee en kijken samen wat die jouw bedrijf nodig heeft. Neem contact met ons op!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.